Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2006

Ουφ!

Πάει κι αυτή η εξεταστική!
Μάλλον η πιο βαρετή και κουραστική..

Πάω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος κι όχι σαν κουκουβάγια.

Καληνύχτα


zzzzzzzzzzz

______________


Kι εγώ Θέλω να κάνω πολλά και διάφορα, μικρά και μεγάλα.. ελπίζω να τα υλοποιήσω και να μη με φάει η ρουτίνα και η αναβλητικότητα.
Παρατηρώ ότι αυτό γίνεται σε κάθε εξεταστική. Επειδή ακριβώς δε θες να διαβάσεις, σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο για να περάσει η ώρα -κάπως έτσι φτάνεις στα μισά της ύλης τα μεσάνυχτα πριν δώσεις, αλλά και πάλι τη βγάζεις ;). Αρχίζεις και σκέφτεσαι' για τη ζωή σου, τις σχέσεις σου με τους γύρω σου, αναρωτιέσαι τι δίνεις, τι παίρνεις, ότι θα έπρεπε να βλέπεις αγαπημένα σου και συγγενικά πρόσωπα συχνότερα, να περνάς περισσότερο χρόνο με άλλα πρόσωπα.. Έπειτα κοιτάς πίσω, κοιτάς μπροστά.. έεεϊ, τα φοιτητικά χρόνια τελειώνουν.. Πώς πέρασε έτσι ο καιρός; Αυτά που πέρασαν τα έζησες όπως ήθελες, έχεις πράγματα να θυμάσαι; (Να και κάτι καλό που σου προσφέρει η εξεταστική-> διάλειμμα από την καθημερινότητα και χρόνο να σκεφτείς)

Και αφού κάθεσαι και συλλογίζεσαι αυτά και άλλα, βάζεις κάποιους στόχους βραχυπρόθεσμους και μάκρο- με ένα αισιόδοξο άγχος να τα προλάβεις όλα.

Ο καιρός θα δείξει.. αρκεί να τον εκμεταλλευτείς!


Υποτίθεται πήγαινε για ΥΓ το παραπάνω ;)


Τα χρόνια φεύγουν, θες δε θες, σαν των ματιών σου τις βαφές

4 σχόλια:

  1. Όλα γίνονται όταν έρχεται η ώρα να γίνουν, ακόμα κι αν μερικές φορές μας φαίνονται πως αργούν πολύ. Προς το παρόν, είναι ώρα για χαλάρωση. Καλή ξεκούραση. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/06, 4:08 μ.μ.

    Σ'ευχαριστώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "να που τα ταξίδια μείναν μόνο όνειρα,να που οι φωνές και τα τραγούδια σώπασαν και να που η ζωή τώρα κυλάει πιο γρήγορα και που να και τα παιδιά και τα παιχνίδια χάθηκαν.
    Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος,δε φταίω εγώ που μεγαλώνω φταίει η ζωή που είναι μικρή."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαλάρωσε και όλα θα έρθουν να σε βρουν, απλά διάλεξε αυτά που θες να κρατήσεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή